Jouw leven, jouw hypotheek

Vind zelf de hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Of probeer eerst uit hoe handig onze hypotheekmodule is.

Wij geven je de middelen ...

De hypotheek voor je toekomstige woning is een belangrijke zaak. Je zit er niet alleen lange tijd aan vast, maar je krijgt maandelijks ook te maken met de gevolgen van je keuze. Reden te meer om dit goed te regelen dus! Zoiets belangrijks geef je toch niet zomaar uit handen? Op hypotheekspecialist.nl krijg jij de regie over deze stap in je leven. Je vindt zelf de hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Met onze online adviesmodule maak je jouw financiële situatie helder.

... en wij zorgen voor de juiste ondersteuning.

We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Je kunt altijd met ons bellen of mailen als je vragen hebt. We helpen je verder als je ergens over twijfelt. Bovendien bespreek je jouw keuzes altijd met een erkende hypotheekadviseur. Kortom, ook jij kunt gemakkelijk zelf je hypotheek regelen op hypotheekspecialist.nl!

Hoe werkt het?

Een hypotheek afsluiten ingewikkeld? Dat valt eigenlijk reuze mee. Bekijk hier de simpele stappen die je doorloopt als je via hypotheekspecialist.nl lekker voordelig de financiering voor je droomwoning regelt.

 1. Vind jouw droomwoning
  Je hebt je wensen en eisen vast al op een rijtje gezet. Maar wat is je budget? Dat wordt mede bepaald door wat jij kunt lenen. Daarom is het slim om nu al je maximale hypotheek te berekenen. En check meteen jouw toekomstige maandlasten.
 2. Maak een account bij ons aan
  Bij hypotheekspecialist.nl begint het hypotheekadvies online. Daarom maak je eerst een online account bij ons aan. Geen zorgen: jouw gegevens zijn veilig bij ons.
 3. Vul de Online Adviesmodule in
  In de online adviesmodule vul je gegevens in, zoals je inkomen en de waarde van je nieuwe woning. Dit kost niet veel van je tijd.
 4. Lever jouw documenten aan
  De hypotheekadviseur heeft vervolgens een aantal documenten van je nodig. We vertellen je precies welke dat zijn en sturen een handige checklist toe. Vervolgens lever jij veilig en gemakkelijk alle documenten digitaal aan. Als we deze binnen hebben, plannen we het telefonische adviesgesprek of webcamgesprek in.
 5. Ga in gesprek met de adviseur
  Tijdens het adviesgesprek spreek je alles door met de hypotheekadviseur. Zo weet je zeker dat je een hypotheek afsluit die bij jou past. Na het gesprek ontvang je per e-mail het adviesrapport. Kun je het mooi nog rustig nalezen.
 6. Ontvang een passend aanbod
  Na het adviesgesprek vragen we de hypotheekofferte aan. Dit is het aanbod dat je krijgt van de bank. Deze bespreken we samen met jou en zodra jij de offerte hebt ondertekend, regelen wij de rest. Van hypotheek tot verzekeringen. Je contactpersoon houdt je natuurlijk op de hoogte.
 7. Naar de notaris
  Zodra de hypotheek is afgesloten, brengen wij je het goede nieuws. Aan jou alleen nog de taak om naar de notaris te gaan. Handtekening gezet? Dan is de sleutel van jou!
 8. Gefeliciteerd!
  De woning is nu echt van jou. Tijd om een fijne fles bubbels open te trekken, lijkt ons