Hypotheekadviseur nodig? Bij de Hypotheekspecialist ben je aan het juiste adres voor deskundig en eerlijk advies. Wij hanteren hierbij de laagste all-in prijs van Nederland!

Hypotheekadviseur nodig?

Als je een goede hypotheekadviseur nodig hebt hoef je niet verder te zoeken. Onze adviseurs regelen altijd de meest passende hypotheek, verzekerd van de laagste rente. Bij ons is het advies écht afhankelijk. Veel hypotheekspecialisten werken samen met een klein aantal geldverstrekkers. Bij de Hypotheekspecialist heb je altijd de keuze uit het grootste aanbod geldverstrekkers van Nederland.

Werkwijze van onze adviseurs

Onze hypotheekadviseurs zullen online en telefonisch jouw hypotheek regelen. De eerste stap is het aanmaken van een account. In onze online omgeving leiden wij u naar de juiste hypotheek en vragen wij om de gebruikte documenten. De hypotheekadviseur zal vervolgens telefonisch contact opnemen om het adviesrapport door te nemen en daarna daadwerkelijk de aanvraag in te dienen.

Tarieven

Bij de Hypotheekspecialist hanteren wij scherpe tarieven:

  • Starters betalen bij ons € 1.490, -
  • Hypotheek verhogen is bij ons € 1.990,-
  • Doorstromers betalen bij ons € 2.490, - 

Contact

Wil jij hypotheekadvies van écht goede adviseurs? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook direct online uw hypotheek aanvragen. Onze hypotheekadviseurs zullen zo snel mogelijk contact opnemen.