Over Hypotheekspecialist.nl

Wil jij je financiële zaken graag goed regelen? Bij ons kan dat. Onze missie is jou helpen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen, zoals het kiezen van een hypotheek. Bij ons vind je snel de hypotheek die bij jouw situatie past.

Wat we doen

Online Hypotheekadvies is nog vrij nieuw in de financiële wereld. Aan de hand van slimme technologie vergelijken we productvoorwaarden en vind je het product dat past bij wie jij bent. Objectief, zonder persoonlijke voorkeuren van een adviseur. En dat is niet het enige wat wij doen. Je kunt ook terecht voor persoonlijk advies op ons kantoor. Bij elk adviestraject plannen wij adviesgesprekken op ons kantoor of via webcam.

De voordelen voor jou

Bij de hypotheekspecialist heb je zelf de touwtjes in handen. Wij geven advies over je mogelijkheden, maar uiteindelijk kies je zelf. Je hebt bij De hypotheekspecialist de de meeste keuze uit aanbieders van hypotheekproducten. Bovendien bespaar je tijd. Want je doorloopt het advies waar en wanneer je wilt. Contact met de erkend hypotheekadviseur is via webcam, telefonisch, via e-mail, whatsapp en natuurlijk gesprekken op ons kantoor.

Regel jij je hypotheek bij de hypotheekspecialist?

Laat je volledig ontzorgen door de hypotheekspecialist. Je krijgt toegang tot nagenoeg alle geldverstrekkers en kwalitatieve support. Voor het hypotheekadvies, het afsluiten van de hypotheek én het regelen van de bijbehorende verzekeringen betaal je bij de hypotheekspecialist vaste lage tarieven.   

Adres en KvK-registratie

Je vindt ons in Den Haag (Platinaweg 25). We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24390093 en bij de AFM onder vergunningsnummer 12019351. Hypotheekspecialist.nl is een handelsnaam van De Financieelspecialist B.V.

Eenvoudig:

Vul via het Contactformulier jouw gegevens in. Daarna ontvang je een inlogcode voor ons veilige online aanvraagsysteem en kun je daarna jouw documenten uploaden, en diverse berekeningen maken.

Of vul dit aanvraagformulier volledig in en mail alle benodigde stukken. Gebruik hiervoor bijgaande checklist.

Transparant: helder stappenplan waardoor je vanaf het begin inzicht hebt in de procedure en de kosten.